Hrušková povidla
Detailní popis produktu
Tradiční hrušková povidla, jak se mají správně vyrábět. Taková jsou naše hrušková.
Vzali jsme 400 gramů našich hrušek ze sadů v Beckově a více než dva dny jsme je u nás doma na Moravě teplem redukovali. Výsledkem jsou hustá, báječně lepivá povidla, do kterých jsme nemuseli přidat vůbec nic. Žádný cukr, žádný zahušťovač, žádné dochucovadlo.
Jsou úžasně sladká a chutnají hruškověji než hrušky samotné. Upečete s nimi ty nejlepší buchty. A omáčky. A s bramborovými plackami jsou neodolatelné...
Nutriční hodnoty | Na 100 g výrobku |
---|---|
Energetická hodnota | 1059 kJ |
Biologická hodnota | 253 kcal |
Tuky | 0,24 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
Sacharidy | 60 g |
- z toho cukry | 58,2 g |
Vláknina | 4,62 g |
Bílkoviny | 1,44 g |
Sůl | 0,07 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Povidla |
---|---|
Hmotnost: | 0.38 kg |
5,0
3 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
RS
Romana Slívová
Hrušková povidla miluju, proto mi nevadila ani vysoká cena. Zklamání bylo obrovské neboť mi ve skleničce přišla povidlová přesnídávka. Povidla postrádala hustotu byla to taková řídká hmota a za takovou cenu. Pečuji o maminku, peněz není mnoho o to víc mně to od vás mrzí.
5
IL
Ilona leinweber
Moc dobre!
5
NJ
Naděžda Ječná
Povidla peču každý rok, bohužel letos jsem je spotřebovala velmi brzy. Nechtěla bych vás urazit, ale není to ono. Dělám lepší, ale přeji, ať se vám daří.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.