Zákaznická podpora:+420 724 626 133eshop@ovocnak.cz
    Měna
    CZK

    Hrušková povidla

    179 Kč
    Skladem (>5 ks)
    • česká klasika
    • tradice, která chutná babičkám i vnukům
    • do buchet a koláčů ideální

    Detailní informace

    Detailní popis produktu

    Tradiční hrušková povidla, jak se mají správně vyrábět. Taková jsou naše hrušková.

    Do jedné sklenice jsme vzali jsme přes kilo a půl našich hrušek ze sadů v Beckově a více než dva dny jsme je u nás doma na Moravě teplem redukovali. Výsledkem jsou hustá, báječně lepivá povidla, do kterých jsme nemuseli přidat vůbec nic. Žádný cukr, žádný zahušťovač, žádné dochucovadlo. Proto je na 100g povidel potřeba minimálně 400g zralých hrušek.

    Jsou úžasně sladká a chutnají hruškověji než hrušky samotné. Upečete s nimi ty nejlepší buchty. A omáčky. A s bramborovými plackami jsou neodolatelné...

    Nutriční hodnoty Na 100 g výrobku
    Energetická hodnota 1059 kJ
    Biologická hodnota 253 kcal
    Tuky 0,24 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 0,09 g
    Sacharidy 60 g
    - z toho cukry 58,2 g
    Vláknina 4,62 g
    Bílkoviny 1,44 g
    Sůl 0,07 g

     

     

    Doplňkové parametry

    Kategorie: Povidla
    Hmotnost: 0.38 kg
    5
    6x
    4
    0x
    3
    0x
    2
    0x
    1
    0x
    Nevyplňujte toto pole:
    5
    JL Avatar autora | 13.5.2024
    chuťově dobré avšak ne moc husté.
    5
    MB Avatar autora | 22.1.2024
    Povidla jsou moc dobrá.
    5
    L Avatar autora | 20.10.2023
    Bohužel sklenice povidel byla v balíčku rozbitá a my jsme nemohli ochutnat ani zmíněná hrušková povidla, ani ovocné plátky, které jsem objednala.
    5
    ZG Avatar autora | 9.10.2023
    vynikající povidla
    5
    RS Avatar autora | 19.9.2023
    Hrušková povidla miluju, proto mi nevadila ani vysoká cena. Zklamání bylo obrovské neboť mi ve skleničce přišla povidlová přesnídávka. Povidla postrádala hustotu byla to taková řídká hmota a za takovou cenu. Pečuji o maminku, peněz není mnoho o to víc mně to od vás mrzí.
    5
    IL Avatar autora | 19.5.2023
    Moc dobre!

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole: