Švestková povidla
Detailní popis produktu
Tradiční švestková povidla, jak se mají správně vyrábět. Taková jsou naše švestková.
Vzali jsme 300 gramů našich švestek ze sadů v Beckově a více než dva dny jsme je u nás doma na Moravě teplem redukovali. Výsledkem jsou hustá, báječně lepivá povidla, do kterých jsme nemuseli přidat vůbec nic. Žádný cukr, žádný zahušťovač, žádné dochucovadlo.
Jsou úžasně sladká a chutnají švestkověji než švestky samotné. Upečete s nimi ty nejlepší buchty. A omáčky. A s bramborovými plackami jsou neodolatelné...
Nutriční hodnoty | Na 100 g výrobku |
---|---|
Energetická hodnota | 1059 kJ |
Biologická hodnota | 253 kcal |
Tuky | 0,24 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
Sacharidy | 60 g |
- z toho cukry | 58,2 g |
Vláknina | 4,62 g |
Bílkoviny | 1,44 g |
Sůl | 0,07 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Povidla |
---|---|
Hmotnost: | 0.38 kg |
5,0
2 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
B
BS
Je mi líto, avšak tyto švestková povidla nemají se sladkostí nic společného. Včera jsem je namazala na palačinky a jsou kyselá jak šťovík, že i mi se pusa zkřivila, jelikož jsem mým dětem nevěřila, že jim nechutnají. A co mě ještě více nemile dorazilo je to, že v nich jsou roztříštěné pecky, kdy jsme si málem vylomili či ulomili zub. Za ty peníze očekávám opravdu kvalitu a nikoliv to, co je v těchto skleničkách s označením tohoto produktu Švestková povidla Ovocňák, kdy dále propagujete "Jsou úžasně sladká a chutnají švestkověji než švestky samotné." My je máme doma kyselé jak šťovík, jak by byly švestky sklízeny nedozrálé s málo sluníčka. Tento výrobek mě opravdu velmi zklamal.
5
MR
Michal Roth
Skvělé
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.