Malinové pyré 120g
Detailní popis produktu
Naše malinovo-jablečné pyré je vyrobeno z pečlivě vybraných malin a jablek z českých a slovenských sadů. Odrůdy kombinujeme tak, aby bylo pyré chuťově příjemné a vyrovnané. Maliny dodávají pyré osvěžující a osobitou chuť, kterou ocení nejen děti, ale i dospělí. Díky šetrnému zpracování a pasteraci při nízkých teplotách si pyré zachovává důležité vitamíny a minerály, které ovoce přirozeně obsahuje. Většinu surovin máme z vlastních sadů, a pokud některé chybí, doplňujeme je od léty prověřených lokálních pěstitelů z jižní Moravy a Slovenska. Pyré je bohaté na vlákninu a je skvělým prostředkem k doplnění energie a tekutin zároveň.
Maliny jsou známé svým vysokým obsahem antioxidantů, které pomáhají bránit stárnutí organismu.
Vyzkoušejte:
- ☀️ Jako svačinku: Připravte si zdravou a rychlou svačinku kdykoliv během dne.
- 🥣 Do jogurtu: Přidejte pyré do bílého jogurtu pro lahodnou snídani nebo svačinu.
- 🥧 Do pečiva: Použijte jako náplň do koláčů nebo muffinů.
- ⛺ Na cesty: Praktické balení si vezměte s sebou kamkoliv - do školy, do práce nebo na výlet.
Můžete také zkusit uvařit nějakou dobrůtku podle receptů v následujících odkazech:
Jogurtovo-malinová svačinka
Domácí ovocné nanuky
Bramborové noky
Naše kapsičky jsou super praktické a rodiče je milují. Navíc mají speciální uzávěry zvané Ovovíčko - náš originální nápad. Proč vyhazovat víčka, když z nich můžeme udělat stavebnici? Je to super zábava pro děti! ⛺
Skladování:
Skladujte v chladu a temnu, aby si pyré zachovalo všechny své skvělé vlastnosti. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do několika dní.
Nutriční hodnoty | na 100 g výrobku |
---|---|
Energetická hodnota | 278 kJ / 65 kcal |
Tuky | 0,08 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,03 g |
Sacharidy | 15,73 g |
- z toho cukry | 13,8 g |
Vláknina | 1,8 g |
Bílkoviny | 0,48 g |
Sůl | 0,00 g |
Složení |
---|
80 % jablečná dřeň, 20 % malinová dřeň |
Doplňkové parametry
Kategorie: | 120 g |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
EAN: | 8592809001729 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.