Výletujete s námi? Tak nezapomeňte fotit a můžete cestovat na náš účet!

soutez ovovicka

Další kolo soutěže s Ovovíčky je v plném proudu! Tentokrát šťastlivci vyhrají na konci léta spoustu Ovocňáka, stavebnici Merkur, šlapací traktor a jako hlavní výhru rodinný víkend v Luhačovicích. A stačí tak málo, že je škoda své štěstí nezkusit. V tomto kole totiž z Ovovíček nestavíme podle zadání, takže fantazii se meze nekladou. Důležité je tentokrát to, kde stavíte!

Léto je dobou výletů a dobrodružství a na ty jsou naše kapsičky moštů a pyré jako stvořené. Vejdou se do každého batohu a tašky, snesou i nešetrné zacházení a horko a sluníčko jim neublíží. Takže to je ideální svačinka, které můžete zabalit zásoby třeba na celý tábor. A rovnou si zasoutěžit.

Víčko každé naší kapsičky pyré a 200ml moštů je totiž zároveň dílkem stavebnice. A zásoba kapsiček rovná se tak pořádné stavebnice. Když nám pošlete, co jste z Ovovíček během svých letních dobrodružství postavili, zařadíme vás do slosování o hlavní výhry a k tomu nejkreativnější výtvory každý týden soutěží o zásobu Ovocňáka, která vystačí minimálě do konce prázdnin.

Jak se přihlásit a o co přesně soutěžíme, se dozvíte na stránkách soutěže www.ovovicko.cz. Pozor, přihlašovat své výtvory v akci můžete jen do 3. září. Se začátkem školního roku pak vylosujeme šest výherců.

V tomto kole nejde o nejrafinovanější stavby, ale o to, kde všude se dá stavět! A to máme malou nápovědu. Stavět se dá totiž skoro všude - ve vlaku, ve vodě, v autě…