S Ovocňákem do Luhačovic - vyhrajte s Ovovíčky rodinný víkend

Kdo nás zná, už si určitě všiml, že naše kapsičky mají zvláštní “ježatá” víčka. Nejsou totiž odpad, ale jsou to kousky skládačky, které právě za své ostny můžete zapojovat do sebe jako Lego. Ale víte, že díky nim můžete i vyhrát rodinný víkend a další ceny? Stačí zapojit nejen víčka, ale i fantazii. Ale pozor, už jen do konce května! Tentokrát stavíme na téma příroda!

Víčko nemusí být jen odpad, ale taky skvělá hračka!

Zkusili jsme na to u nás jít chytře. Ovoce a zeleninu spotřebováváme ideálně do poslední slupky a i ty kousky nebo výlisky, pro které využití nemáme, dostávají naše kravičky ke zkrmení, protože stále obsahují dost živin a vitamínů.  K tomu si naše mošty i pyré můžete kromě kapsiček koupit v takzvaných bag-in-boxech, jejichž provedení výrazně redukuje obalový odpad. Ale šli jsme ještě trochu dál. Víčka našich kapsiček byla i u nás dlouho odpad a zbytečný plast. A to nám vadilo. Proto jsme z nich udělali Ovovíčka!

Proměnili jsme obyčejná plastová víčka na dílky stavebnice, ze které se dají postavit rozmanité 2D i 3D objekty. Víčka se na rozdíl od Lega dají napojovat nejen na sebe, ale i vedle sebe, takže snad žádná stavba není nemožná. Z Ovovíček jde postavit skoro cokoliv, stačí mít jen dost fantazie a Ovovíčka v zásobě. Stačí prostě jen baštit zdravé ovocné svačinky, aby bylo skladem dost součástek.

Zabaví se s nimi děti už od 3 let a můžou s nimi bezvadně trénovat barvy a jemnou motoriku. Stejně jako lego, ale zabaví i ty starší, kteří si s nimi potrénují fantazii, základy fyziky (proč ta věž pořád nestojí?) a hlavně se všichni pobaví!

Pro začátek jsme kapsičky opatřili víčky 8 barev, ale budou přibývat další, sběratelské kousky, které vaši stavebnici pořádně rozzáří (metalické, neonové, svítící…). Na nové edice a budeme upozorňovat na Facebooku a Instagramu @ovocnak, takže sběratelům se rozhodně vyplatí nás sledovat ;)

Postavte div přírody a vyhrajte!

A to pořád není všechno. Pokud poctivě sbíráte a stavíte, můžete s námi i vyhrát. Nyní hrajeme o:
Víkend pro celou rodinu v penzionu v Luhačovicích

Freestylovu koloběžku

Loutková divadla

Jak vyhrát?

Postavte z Ovovíček co nejoriginálnější dílo a pošlete nám jeho fotku prostřednictvím přihlašovacího formuláře na webu www.ovovicko.cz.

Tentokrát hledáme nejzajímavější stavbu na téma Příroda.

Ale pozor, čas máte už jen do 31.5., takže pijte a jezte rychle! ;)

Víčka pro stavbu najdete na všech našich kapsičkách: