Jak děláme Ovocňáky

Plody jsou omyty vodou, následně drceny a vsypány do lisu. Vylisovaná šťáva je poté filtrována a šetrně pasterována teplotou 83°C. Ještě za tepla je plněna do ekologického obalu Bag-in-Box, který je hermeticky uzavřen bez přístupu vzduchu. Jeho výhodou je zajištění trvanlivosti až 12 měsíců. Po otevření lze konzumovat až 3 týdny a to díky ventilu, který při čepování nepustí dovnitř vzduch. 3L balení lze pohodlně umístit do lednice. Princip plnění je stejný i do kapsiček, jen s tím rozdílem, že po otevření je doporučujeme zkonzumovat do 24h.

Ovoce a zelenina je před zpracováním ručně tříděna a senzoricky kontrolována. Následně je drť 2x pasírována, abychom se zbavili všech pevných částí a dosáhli zcela jemné dřeně. Za pomoci šetrné pasterace při 83°C pak v pyré zachováme to nejlepší z čerstvého ovoce či zeleniny. Pyré plníme do ekologického obalu Bag–in–box, případně do kapsiček. Ty společně s bezpečnostním víčkem jsou perfektní pro děti už od ukončeného 5. měsíce věku. Ideální svačinka do kočárku, do školy, na výlet či při sportu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení