Jablko - hruška
50 % jablečná a 50 % hrušková šťáva
V hruškách se nachází malé množství vitaminu C, E a B, jakož i důležité minerály: draslík, hořčík a železo. Taktéž jsou hrušky dobrým zdrojem stopových prvků: mědi, manganu a v menší míře i zinku. Obsah vitaminu a minerálů je v hruškách jen o málo větší než v jablkách. Hrušky jsou známé svým vysokým obsahem sacharidů a zároveň nízkým obsahem proteinů a tuků. Ze sacharidů v nich převládá fruktóza. Dále hrušky obsahují organické kyseliny, jejichž množství je nižší než v jablkách, a výrazné množství taninů.
Nutriční hodnoty
100 ml | 250 ml | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 182 kJ/43 kcal | 455 kJ/108 kcal |
Tuky | 0,1g | 0,1g |
z toho transmatsné kyseliny | 0,03g | 0,07g |
Sacharidy | 9,90g | 24,75g |
z toho cukry | 9,32g | 23,30g |
Vláknina | <0,1g | <0,1g |
Bílkoviny | 0,81g | 2,03g |
Sůl | <0,05g | <0,05g |
Logistika
Výrobek | Karton | Patro | Paleta | ||
---|---|---|---|---|---|
250ml | 8592809002092 | 12ks | 8592809002153 | 360ks | 2 520ks |
3L | 8592809000661 | 1ks | - | 36ks | 180ks |
5L | 8592809000678 | 1ks | - | 36ks | 144ks |
10L | 8592809000685 | 1ks | - | 16ks | 80ks |