Bronzové ovocné plátky a volba poroty - MAMAvolba 2020

mamavolba

Bronzové Ovocňákovy plátky a volba poroty

Naše plátky jsou bronzové a u poroty zlaté! Tedy podle volby maminek v hlasování o nejlepších produktech pro děti a rodiče MAMAvolba. O přízeň maminek jsme bojovali v kategorii Výživa - svačinky a mlsání. 

Mamavolba je spotřebitelská anketa, kde rozhodují rodiče o nejoblíbenějších výrobcích pro rodiče a děti. A takové soutěže máme v Ovocňáku nejraději, protože naše produkty vyrábíme právě pro rodiče a děti a ocenění od nich nás nejvíce těší. Jsme rádi, že maminky ocenily náš přístup k výživě - jen 100% přírodní složení, žádné chemické zlepšováky a všechno 100% české (a slovenské)!

A děkujeme i porotě, protože Ovocňákův mošt hroznové víno a jablka a Ovocňákovy plátky se staly volbou poroty ve svých kategoriích! 

Kromě svačinek, kde jsme získali medaili, se soutěžilo ve 22 dalších kategoriích, zúčastnilo se 181 produktů a značek a celkem rodiče rozdali přes 50 000 hlasů. O to nadšenější jsme, že si v takovém zástupu kvalitních soupeřů maminky našly právě nás a daly nám svůj hlas. Děkujeme! 

Pokud by vás zajímalo, v jakých kategoriích se hlasovalo a kdo jsou vítězové, koukněte na vyhlášení na stránku www.mamavolba.cz.