Jak chutnají prázdniny? Nové pyré zahradní směs Vám napoví!

Horké letní měsíce si žádají pořádné osvěžení, které Vám přinese nová příchuť Ovocňákových pyré. Jako vždy jsme hledali vyvážené spojení chutí, které tělu dodá dostatek živin. Snažili jsme se, ale především o to, aby nová příchuť připomínala léto. Nakonec jsme ji našli doma. Na zahrádce. Kombinace jablek, švestek, višně a arónie vám připomene bezstarostné prázdniny na chalupě u babičky.

Výživové hodnoty Vás nezklamou

Možná zápasíte se svými dětmi, které právě prochází obdobím, kdy jim některé ovoce nechutná. Tak zkuste naše pyré, které obsahuje jen a jen ovoce, přitom ve formě, ve které ho děti “nepoznají”, přitom jim dodá vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek podobně jako ovoce čerstvé. Novinka Zahradní směs obsahuje pouze ovoce, které má v České republice dlouhou pěstitelskou tradici. Náš organismus díky tomu dokáže živiny z pyré dobře vstřebat (na rozdíl od mnoha exotických potravin, na které zvyklý není) a získat tak potřebnou energii na letní radovánky. Díky šetrné pasteraci si naše produkty zachovávají zdraví prospěšné látky a k tomu vydrží celé měsíce. Použité ovoce pěstujeme ve vlastních sadech v nádherné oblasti CHKO Bílé Karpaty. 

Instantní letní nálada

Dvě stě gramů letního osvěžení v podobě pyré Zahradní směs si můžete vzít všude s sebou a je to ideální svačinka na výlety i na sport. Stačí ho hodit do batohu nebo kabelky a když přijde hlad, budete připraveni. Ovocné pyré je vhodnou alternativou průmyslově zpracovaných tyčinek a čokolád. Navíc je každá kapsička Zahradní směsi zavřená Ovovíčkem a každé Ovovíčko je dílek skládačky, která bude děti bavit dlouho potom, co dopijí!

Zásoba na doma

Zahradní směs koupíte také v ekonomickém tříkilovém bag-in-boxu. S ním budete mít doma pořádnou zásobu přesnídávky s chutí léta, kterou můžete dětem dávat jak samotnou, tak z ní vařit. Koukněte do našich receptů a nechte se inspirovat!

Tak hurá k vodě! Ovocňák už se nemůže dočkat.