Proč kupovat Ovocňákův Bag-in-Box? Příroda i vaše peněženka zajásá

Naše mošty i pyré si můžete v praktických kapsičkách vzít téměř kamkoliv jako praktickou sváču nebo osvěžení. Ale co když chcete mít mošt nebo pyré doma na snídani, na vaření…? Na to máme takzvané Bag-in-Boxy, které jsou cenově výhodnější velké balení našich produktů, které jen tak nedojde. Ušetříte jimi přírodu i svou peněženku.

Trvanlivosti se bát nemusíte

Pokud jen maličko znáte naši firmu, tak víte, že z hlediska konzervace jdeme cestou šetrné pasterace. Díky ní není třeba přidávat umělé konzervanty a naše produkty vydrží minimálně 12 měsíců,  i když v nich není nic jiného než naše ovoce. Pokud tedy Bag-in-Box koupíte a vzápětí se rozhodnete odjet na dovolenou, bude na vás doma čekat, aniž byste se museli bát, že o něj přijdete. Největším benefitem je, že bag in box můžete nechat stát v kuchyni a jeho obsah, uzavřený v tmavém obalu, se nezkazí. Když pak dojde na otevření té velké ovocné radosti, vydrží vám v pokojové teplotě 3 až 4 týdny, aniž by bylo potřeba zabírat místo v ledničce. Tam dejte raději jeden z Ovocňákových letních drinků

Bag in box je ideálním parťákem na rodinné oslavy či dovolené, ale i v případě, že ho nestihnete spotřebovat, můžete se spolehnout na to, že nezačne kvasit. Nejvýhodnější deseti litrové balení může díky dlouhé trvanlivosti i po otevření pít jediný člověk sám. Času na spotřebu je dostatek. Ventil na spodku krabice zařídí, že při čepování se tekutina dostává ven, ale bag in box nepustí dovnitř žádný vzduch.

Příroda bag in boxy miluje

Bag-in-Box se skládá z plastového pytle, ucha a kartonové krabice. Recyklace použitého obalu je díky tomu jednoduchá a navíc ušetříte spoustu plastu. Náš pytel váží skoro stejně jako jedna plastová lahev, přitom se do něj vejde i 5 litrů moštu na rozdíl od 1,5 litrů u běžné lahve. A protože Bag-in-Boxy mají tvar kvádru, vejde se jich do jednoho kamionu až 2x více než klasických PET lahví, čímž se snižuje uhlíková stopa. Praktický rozměr však určitě oceníte i ve své domácnosti, kde bag in box nebude zabírat zbytečně moc místa.

Dostat do vašeho těla pořádnou dávku vitamínů nikdy nebylo jednodušší. Bag-in-Boxy už se na vás těší!

Sáhnete jako první po 3litrových nebo 5litrových moštech nebo po 3kilovém či 5kilovém pyré

Bojíte se, že ho nespotřebujete? Inspirujte se v našich receptech, kde zjistíte, že pyré není zdaleka jen přesnídávka, ale ingredience, se kterou se báječně vaří!