Mikuláš - dejte sbohem nekvalitní čokoládě a objevte čisté ovoce bez dalších nesmyslů

Sladkosti rozhodně nejsou jediným způsobem jak odměnit hodné děti a uhlí nemusí být to jediné, co dostanou ti, kteří zlobili. U nás najdete nadílku, která je sice sladká, ale za sladkost byste její obsah asi neoznačili. Nenajdete v ní totiž ani zrníčko cukru, tedy toho přidaného. Sladká je díky cukrům ovocným. Naše pasírované a sušené ovoce v podobně plátků Vám pomůže do dětí dostat víc ovoce, protože po Ovocňákovi se děti mohou utlouct! A co se hodí do nadílky?

Sladké (a zdravé) čekání na Ježíška

Základem každého poctivého čekání na Ježíška je samozřejmě adventní kalendář. Ten náš samozřejmě není plný čokolády nebo spíše jejích náhražek, ale ovoce. Obsahuje totiž 24 ovocných plátků v osmi různých příchutích. Takže ovocná svačinka na každý den zaručena!

A kdybyste snad náhodou vy nebo vaše ratolesti snědli všechny dobroty z kalendáře před Štědrým dnem, můžete si zkrátit čekání na Ježíška hraním hry, kterou najdete na zadní straně. 

Bonbon, který není bonbon

U ovocných plátků zůstáváme i s novinkou - ovocným bonbonem. Ten je na Mikuláše jako dělaný, protože jeho obal opravdu připomíná sladkost. Vánoční grafika obalu vám navíc umožňuje napsat, pro koho je nadílka určená, a ušetřit tak Mikulášovi případné zmatky. Tento velký ovocný bonbon obsahuje pět různých příchutí ovocných plátků.

Tekutá nadílka

Všechny naše mošty jsou sladké a voňavé, ale ty zimní přeci jen ještě o něco víc a k adventnímu času se hodí. Díky koření totiž voní a chutnají jako Vánoce a chutnají dětem i dospělým!

Stačí je krátce ohřát, zachumlat se do deky s knížkou a vychutnávat pohodu. I tyto speciální mošty ve třílitrovém bag-in-box balení mají vánoční grafiku, a vy tak na obal snadno napíšete věnování. Na zadní straně najdete recepty jak horký mošt dozdobit a pro dospělé ho můžete vymazlit kapkou něčeho ostřejšího. :) 

A mimochodem přijdou vhod i zmrzlým vánočním návštěvám!

Tak s čím dorazí Mikuláš do vašeho domova? My věříme že s ovocem... ;)