Běží další kolo s Ovovíčky. Koukněte, co můžete vyhrát za nádhernou víkendovou pohodu!

vyherci

Spousta dobrot, ještě víc zábavy, zabavené šťastné děti a spokojení rodiče. Že to zní jako ráj? Je! A ani ne tropický. Pohodová rodinná dovolená není utopie a navíc ji teď máte na dosah ruky. Do konce prázdnin máte totiž  možnost zapojit se do Ovocňákovy soutěže s Ovovíčky a hrát o první cenu, kterou je právě rodinný víkend. Tak se pusťte do stavění! 

Začneme lákadlem - první cenou

V samém srdci Luhačovic přivítají nejnápaditějšího stavitele z Ovovíček apartmány Sonáta, které zahrají na tu správnou notu. Menší kuchyňka v pokoji vytvoří zázemí i těm největším hladovcům a hlavu si nemusíte lámat ani s ostatním vybavením. Nočník, stupínek, přebalovací pult i dětská postýlka vám budou k dispozici, stejně jako velká hernička v přízemí, ve které se zabaví všechny děti od miminek po školáky. Největším lákadlem je autodráha, dřevěný obchůdek, nechybí stolek s vodovkami pro malé výtvarníky, kuchyňka, domeček pro panenky i spousta knížek, které si můžete vzít na večerní čtení na pokoj. Miminka si můžou lebedit v ohrádce s hračkami a hrazdičkou pro nejmenší a pro “už velké” je ve společenské místnosti připravená spousta deskovek. A vy si mezitím můžete sednout na gauč, děti nechat nové zábavě… a přečíst si časopis.

Mlsné jazýčky se můžou těšit na Symfonii chutí v podobě domácích snídaní. Farmářské produkty jsou na denním pořádku, stejně jako domácí tvarohové dezerty, čerstvé pečivo, ovoce, saláty a teplé chody na přání. Energii doplníte i čerstvým moštem, kapsičkami a ovocnými plátky od Ovocňáka, které jsou samozřejmostí a na stole nemůžou chybět.

Jak se tam dostat?

V tomhle ráji stráví výherce s rodinou jeden nezapomenutelný víkend plný zábavy. tak co, nestojí za pokus?

Stačí dodržet pár (zdánlivě) jednoduchých kroků a výhra může být vaše:

  1. Kupte Ovocňák mošt nebo pyré v kapsičkách s ježatými víčky 
  2. Z nasbíraných víček postavte dílo na téma Superhrdinové
  3. Vyfoťte svůj výtvor z Ovovíček 
  4. Nahrajte fotku do soutěžního formuláře na stránkách soutěže
  5. Držte si palce!

Soutěž probíhá celé prázdniny, od 1. 7. do 31. 8. 2022. Na začátku září pak společně s našimi pomocníky vybereme nejlepší výtvory, které vyhrají víkend pro celou rodinu. ALe nejen to. Druhé místo si odnese freestyle koloběžku a třetí místo balíček Ovocňáků v hodnotě 1000 Kč a svačinové boxíky. Každý týden navíc odměníme nejkreativnější fotku balíčkem Ovocňáků v hodnotě 500 Kč.

Tak foťte a posílejte! S Ovocňákem chutná výhra vždycky sladce.

Více také na www.ovovicko.cz