Je libo sušené jablko? Nové kroužky jsou jablka, která můžete mít všude s sebou

Je libo sušené jablko? Nové kroužky jsou jablka, která můžete mít všude s sebou

Honí vás mlsná, ale chtěli byste ji zahánět něčím, z čeho nebudete mít špatné svědomí? Pak se zazásobte naší novinkou! Kroužky ze sušených jablek sou ideální svačinka - zaženou chuť na sladké, jsou křupavé jako chipsy a přitom jsou plné vitamínů a vlákniny, která zasytí. A jako u všeho od ovocňáku - žádná sladidla, konzervanty a jiné nesmysly samozřejmě.

Kousek přírody

Naše sušené jablečné kroužky neobsahují nic jiného než 100 % ovoce a vůbec nic jiného. Navíc nejsou sířené a vyrábíme je z těch nejsladších odrůd jablek z česko-slovenského pomezí, kde je místo pesticidů zalévá slunce a občasné deště. 

Každý jeden plátek takto vypěstovaných jablek prochází před putováním k vám domů doslova přijímacím řízením. Ručně totiž vybíráme jen ta nejhezčí jablka, která následně loupeme a zbavujeme jádřinců. Na sáček sušených plátků spotřebujeme dvě středně velká jablka. Po tom, co jablka usušíme, se zmenší a výsledný pytlík s plátky může vypadat jako malá svačinka. Buďte si však jistí, že je pořádná a dodá vašemu tělu potřebnou energii. 

Jablečné plátky sušíme šetrně, aby si zachovaly co nejvíce vitamínů i minerálních látek, a ze stejného důvodu je balíme v ochranné atmosféře. Není to žádná věda. Příroda totiž většinu zařídí za nás. Stačí ji jen respektovat.

Jablko na desítky způsobů

Poctivě vyrobené jablečné plátky po delší době v rozdělaném obalu mohou ztrácet svou křupavost. Díky jejich lahodné chuti však nebude problém, sníst je hned po otevření. Vyzkoušejte a uvidíte, že tato ideální svačinka do práce či do školy zmizí během pár minut. Sušené plátky hravě nahradí také křupání brambůrků, které nedá spát všem, kdo rádi mlsají večer. Jablko je totiž vhodnou volbou v kteroukoliv denní dobu a jeden pytlík Ovocňákových plátků dostatečně zasytí i ty největší milovníky nočních svačinek.

Tento pořádný jablečný nášup si můžete ale nalámat třeba i do snídaně. V jogurtu či ovesné kaši vás mile překvapí a dodá vašemu tělu tolik potřebnou vlákninu. V kombinaci se skořicí budou sušená jablka skvěle chutnat i na krupicové kaši nebo jako součást domácí granoly. Nebojte se experimentovat. My v Ovocňáku už nyní pracujeme na dalším sušeném ovoci, které bychom vám v budoucnu rádi přinesli. A to znamená jeden experiment za druhým, tak hurá do toho!