Jak na šťavnatou party ke Dnu dětí

Jak na šťavnatou party ke Dnu dětí

Oslava pro všechny děti se blíží určitě už se těší na oslavy svého dne. Možná ne tolik jako vy, protože vás čekají velké přípravy. Naštěstí s Ovocňákem jim můžete snadno připravit pohoštění, se kterým uděláte velkou parádu jednoduše a navíc zdravě! 

 

Zmrzkaaaaaa!

Den dětí je na začátku kalendářního léta, což jasně říká, že nesmí chybět zmrzlina! Nebo přesněji nanuky, které si děti mohou vzít a klidně s nimi běhat po parku nebo po zahradě. Ty je třeba připravit den předem, aby stihly zmrznout. Slibujeme, ale že pokud sáhnete po našich receptech, budete mít lahodné ovocné nanuky (téměř) bez práce. Stačí mít doma jen zásobu našeho pyré, jogurt nebo smetanu a pár drobností na “vylepšení”.

 

Tady je recept na jedny s exotickým kořením a tady na další, kde využijete jednoduše jakékoliv pyré a ovoce, které doma máte. V receptu je doporučené višňové a doplnit ho višněmi, ale stejnou parádu uděláte třeba s malinovým, jahodovým nebo prostě jakýmkoliv, které mají vaše děti rádi. A nejvíc vás budou milovat, když jim uděláte každý nanuk jiný!

 

Zábavné pití

Doufejme, že dětský den bude plný sluníčka a tepla, aby si ho mohly děti užít venku na zahradě nebo třeba u vody. Ale u toho je důležité nezapomínat na pitný režim. I ten ale můžete udělat zábavnější než o všedních dnech.

Co takhle dát do tvořítek na led zmrznout oblíbený Ovocňákův mošt (nebo mošty) a těmito lahodnými kostkami “vylepšovat” čistou vodu, která je na žízeň ve vedru stejně nejlepší? Když navíc zvolíte tvořítka zábavnější než obyčejné kostky, budou prosit o další a další a další…

 

A kdyby náhodou, mějte připravený pořádný Bag-in-Box našich moštů, ze kterého si děti mohou načepovat samy, kdykoliv dostanou žízeň. Bude je to bavit tak, že ta žízeň bude taková silnější a častější než obvykle. ;)

 

Sladké mňamky

 

Jasně, nemá se to přehánět, ale když vymyslíte sladké občerstvení chytře, nemusíte mít výčitky svědomí a děti budou mít radost. V našich receptech najdete netradiční jako třeba ovocné lasagne, rakytníkový dort nebo třeba vylepšený ovocný pudink, se kterým vám navíc mohou děti pomoci!

 

Tak co, už se vám oslava rýsuje v hlavě? Koukněte k nám do e-shopu a nakupte včas dostatek tekutých ovocných zásob pro pečení, vaření i mražení a my vám je dovezeme až domů!