Poslední dárky, které se budou hodit úplně každému

Doufáme, že už máte všechny hlavní dárky a pomalu si konečně začínáte užívat atmosféru Vánoc a klidu. Jenže máte určitě všechny? Nezapomněli jste třeba na manželovu babičku, kolegyni z práce, která Vám každý rok něco dá.. Nebo co ta návštěva, které jste řekli, ať hlavně nic nenosí…

Co mít v záloze jeden, dva dárky pro případ, že by prostě nějaký chyběl? Ale chce to něco univerzálního, co přijde vhod každému bez ohledu na věk nebo pohlaví. A ty přesně máme!

Máme totiž  dvě krásné rakytníkové sady, které nemusíte balit a podle našich zkušeností chutnají úplně každému. A navíc jsou nabité vitamínem C, takže věnujete zdraví a to potřebujeme teď úplně všichni!

S plecháčkem

První sada obsahuje rakytníkový sirup a čaj a na rozdíl od ostatních vánočních lákadel v ní nenajdete ani zrnko přidaného cukru. My totiž sladíme pouze ovocem! Přesněji jablečnou šťávou. Čaj i sirup si může obdarovaný navíc vypít z krásného retro plecháčku, který se v kuchyni hodí vždycky.

Rakytník na tři způsoby

Českou superpotravinu nacpanou vitamínem C si v této sadě obdarovaný užije hned ve třech skupenstvích:

  • v šálku tekutý díky rakytníkovému sirupu
  • sypký v čajové konvici, protože v sadě najde rakytníkový čaj
  • a mazaný, nebo spíš mazací rakytník v podobě džemu, kde jsme osvěžíli a osladili jahodami

Nebude se hodit jen tak, kdyby náhodou? Abyste předešli té trapné situaci, kdy on pro Vás má a Vy pro něj ne?:-)

Když objednáte do 20.12. ještě Vám sady stihneme doručit! Případně je můžete koupit až do vyprodání zásob i u našich partnerů ve Sklizeno a x dalších...

A na závěr tajný tip. Pokud doma na Ovocňáku ujíždí Vaše děti, tak nezapomeňte, že jim nově můžete koupit i Ovocňákovu stavebnici! Můžete s ní doplnit domácí sbírku víček nebo ji odstartovat. Z první postaví třeba plameňáka a z druhé vrtulník, anebo něco úplně jiného, protože stejně jako Lego,ani Ovovíčka fantazii meze nekladou!