Zimní radovánky a naše soutěž se blíží do finále. Poslední šance si je užít a vyhrát!

Únor se pomalu chýlí ke konci a s ním i soutěž s ovovíčky. Ještě pár dní však máte možnost postavit si naší stavebnici z Ovovíček a zkusit štěstí v soutěži o rodinný víkend a další ceny. Tentokrát jsou tématem zimní radovánky a průběžně vybíráme (a poctivě odměňujeme) ty nejkreativnější nápady. Hlavní výhra se však pořád těší na svého majitele. Co takhle vyzkoušet, jestli to nejste zrovna vy?

Odpad nebo zbrusu nová hračka?

 Možná jste nevěděli, že víčka od některých produktů Ovocňáka do sebe krásně zapadají. Asi před dvěma lety jsme vyměnili naše klasická víčka za ježatá, protože nás mrzelo, že úplně zbytečně další plast končí v koši. Namísto vyhození do koše je děti (ale i dospělí samozřejmě) mohou na stavbu 2D i 3D objektů nejrůznějších barev a dokonce nejlepší architekty a stavitele odměňujeme v soutěži s Ovovíčky! Co roční období, to jedno téma a spousta cen.

Všechny nápady jsou vítány, jediná překážka, která by Vám mohla stát v cestě k vítězství, je právě datum 28. února, kdy se uzavírá možnost fotografie výtvorů z Ovovíček odesílat. Do té doby však můžete svou kreativitu předvést v plné parádě, a to nahráním fotografie do soutěžního formuláře. Tentokrát na téma zimní!

Radost ze zimy

 Asi málokdo by ocenil, kdyby zima u nás byla celoročně, ale ta krásná, ladovská zima je každoroční zážitek pro děti i dospělé. Téma naší soutěže je proto zimní radovánky a jako vždy nabízí mnoho způsobů, jak ho lze uchopit. Každý si přece ty pravé radovánky představuje jinak.

A kde přesně dílky do své stavebnice najdete? No přece na Ovocňákových dobrotách, konkrétně jde o 200mililitrové mošty, 120gramové pyré a 200 gramové pyré

Vítěz není jen jeden

 Tou nejkrásnější cenou, jakou můžete v soutěži získat, je především radost z tvoření, která se jistě dostaví jen, co své fantazii dovolíte hrát si s Ovovíčky. Mimoto se můžete těšit i na krásné ceny, které čekají na všechny výherce. Těch bylo a bude mnoho, protože po celou dobu soutěže každý týden poctivě vybíráme nejkreativnější dílo, jehož autor získá balíček Ovocňákových dobrot v hodnotě 500 Kč. Na začátku března pak vylosujeme ze všech zúčastněných tři šťastlivce, kteří si rozdělí freestyle koloběžku, Ovocňákovy dobroty v hodnotě 1000 Kč a poukázku na rodinný víkend v Luhačovicích. 

 Soutěžní formulář a podrobná pravidla soutěže najdete na www.ovovicko.cz. Tak si pospěšte, Ovocňák už se těší na kupu zasněžených výtvorů plných radosti!