Velikonoční zajíček od Ovocňáku je sladký a hravý zároveň

Velikonoční zajíček od Ovocňáku je sladký a hravý zároveň

Velikonoční nadílka se blíží a s ní všude spousty čokoládových a cukrových lákadel. Asi se to úplně bez nich neobejde, protože pořád máme babičky, tetičky a další příbuzné, kteří budou tvrdit, že je to přece jen jednou za rok a že trocha cukru ještě nikomu neublížila, ale co alespoň tu domácí nadílku udělat lákavou pro děti a přitom bez cukru? V naší nabídce přibyly dvě velikonoční speciality - jedna hravá a druhá překvapivá. Ani jedna neobsahuje zrnko přidaného cukru, obě přitom děti rády smlsnou!

 

Že jídlo není hračka? Omyl!

Ve velikonoční nabídce u nás najdete tentokrát dárkový balíček se stavebnicí! Samozřejmě máme na mysli z Ovovíček, která jinak zdobí naše kapsičky pyré a moštů. Tentokrát jsme je namíchali tak, aby z nich šel postavit bezvadný velikonoční zajíček a přidali jsme do dárkové sady i návod na jeho postavení. Ale tušíme, že Ovovíček už doma máte spoustu, tak můžete tahle přidat ke své stávající stavební sbírce a postavit zajíčka mnohem většího a lepšího. A nebo něco úplně jiného. A třeba si zasoutěžit v naší hře s Ovovíčky!

Kromě stavebnice ale samozřejmě najdou koledníci ještě něco dobrého. Tentokrát jsme vybrali hruškovo-jablečný mošt a k němu naše nejoblíbenější jahodové pyré. A na něm je samozřejmě také Ovovíčko…



Sladká laskomina, kterou budete dětem dávat rádi

A i druhá Ovocňákova velikonoční specialita děti potěší a rodiče nebudou mít černé svědomí, že dětem dávají bonbony. 50g bonbon je totiž vyrobený z více než 300 g toho nejlepšího ovoce z českých sadů, které dodá tělu vitamíny a energii a je bez zbytečných konzervantů a barviv.  Tahle velikonoční nadílka je určena pro malé i velké, především ale pro všechny, kdo pro děti hledají zdravé mlsání. 

 

Ve všech ovocných plátcích, které v bonbonovém balení najdete, hraje hlavní roli jablko. To je doplněno pokaždé jiným ovocem, takže velikonoční nadílka skrývá dohromady pět různých dobrodružství s lahodnými chutěmi českého ovoce. V balení nechybí oblíbená kombinace jablko a hruška, černý rybíz, malina, meruňka nebo jahoda. 

 

Mňamka na každý den

Ale to zdaleka není vše, co se do velikonoční koledy hodí.

Samozřejmě můžete sáhnout i po našich tradičních plátcích, kterých máme 8 druhů a padnou báječně do dětské ručičky, aktovky i svačinového boxu. A složení mají stejně neodolatelné jako bonbon - 100 % ovoce a nic víc!

 

A stejně dobře budou fungovat třeba 120g kapsičky našich pyré, které zasytí a navíc doplní tekutiny s chutí.

 

A proč jsou naše produkty zdravou svačinkou, kterou přitom děti budu brát za sladkou odměnu? Jsou vyrobeny z čistého ovoce, které zpracováváme při nízkých teplotách, aby si zachovalo co nejvíce chuti i vitamínů. Ačkoliv neobsahují žádný přidaný cukr, díky přirozenému obsahu fruktózy jsou sladké dost, takže jsou skvělou záchranou, když přijde mlsná. A protože ovoce, které používáme, je z českých a slovenských sadů a nemusí k nám cestovat přes půl světa, sklízí se na vrcholu zralosti, a je tak vůbec nejsladší možné. S prvním kousnutím nebo napitím se můžete těšit na překvapení z opravdové ovocné chuti, jakou v supermarketech nenajdete.