Vítězkou soutěže s Ovovíčky je budoucí hokejová reprezentantka!

 

A na svou reprezentační kariéru se bude s celým svým podpůrným týmem chystat v Luhačovicích!

 

Co to plácáme? Ale to jen vyhlašujeme vítěze právě skončeného kola naší velké soutěže s Ovovíčky! Tentokrát se soutěžilo na téma zimní radovánky a z desítek přihlášených výtvorů nás nejvíce zaujala hokejistka s výbavou z Ovovíček! Díky tomu, že svou fantazii spojila s naším národním sportem, získává od nás zlatou medaili a s ní i slíbenou cenu - víkendový pobyt pro celou rodinu v penzionu v Luhačovicích.

 

Druhé a třetí místo pak bylo velmi těsné. V souboji sněhuláků vyhrál ten větší, kde autor zapojil kromě Ovovíček i opravdový sníh, a vytvořil tak sněhuláka královského. Nebo to na hlavě nemá korunu ale klobouk? Záleží na vaší interpretaci. Ale boty jsou jasné střevíce!

Tenhle sněhulák si z naší soutěže odnáší za druhé místo freestyle koloběžku a budeme doufat, že ji půjčí jeho autorovi!

 

A jak už jsme prozradili, tak i na třetím místě se umístil sněhulák, tentokrát 100% ovovíčkový, takže jediný, který vydrží až do léta! Za toho si jeho autor odnáší svačinový box a obří balík Ovocňáků v hodnotě 1000 Kč, který je tak velký, že do léta třeba taky jeho zásoby vydrží.

 

My už plánujeme další kolo soutěže s Ovovíčky a těšíme se na vaše nápady. V tomto kole se jich přihlásilo 326, takže šance na výhru, jak vidíte, byly veliké. Tak nás sledujte a zkuste své štěstí (a kreativitu) v dalším kole.

Zatím téma vymýšlíme a rádi si necháme poradit. Na jaké téma byste chtěli stavět příště? Napište nám třeba na Facebook nebo na Instagram vaše nápady!





Výherci soutěže