Je vaše láhev zdravá? Ta naše ano a povíme vám proč

Pro všechny malé objevitele jsme do našeho sortimentu zařadili české Zdravé lahve®. Pořídit si je můžete v našich výhodných balíčcích, které jsme sestavili na míru pro kluky i holky. A čím je naše lahev tak speciální? To vám rádi prozradíme!

Není to žádná padavka

Jasně, Ovocňáka můžete dětem do školy nebo na cesty dát v praktických kapsičkách, ale pokud je pro vás důležitá ekologie, už jste určitě zaznamenali naše ekologičtější a ekonomičtější Bag-in-Boxy.Jenže ten si školák těžko dá do aktovky, a proto jsme se spojili s českou firmou R&B Mědílek, abychom mohli nabídnout i lahve, do kterých si mohou mošty pohodlně načepovat a odnést. A mysleli jsme samozřejmě i na pro děti lákavý design. 

Je zdobená veselou ovocnou partou a nabízíme ji hned ve dvou provedeních, a to v růžové a modré. Vzhled ale není to hlavní. Rodiče jistě potěší její funkční přednosti. Výrobce si dal záležet na těsnění lahve, které je do detailu propracované tak, aby se předešlo vytváření plísní či nepříjemnému zápachu. Pro zavírání lahve jsme zvolili open/close systém, který předchází tomu, že se vám lahev omylem otevře a tekutina se z ní vylije. Těsnění zkrátka drží a není divu – naše lahev totiž není žádná padavka. Můžete ji s klidem dát do myčky nebo vyvařit. A pokud náhodou některou její část ztratíte, snadno si můžete objednat náhradní víčka, zátky, či těsnění. 

Milovnice našich zákazníků i přírody

Hlavní předností Zdravé lahve® je nulový obsah těžkých kovů, ftalátů, změkčovadel či dalších toxických látek, které denně ohrožují naše zdraví. Například ftaláty nejsou v plastu pevně vázány a snadno se tak uvolňují do prostředí. My v Ovocňáku nechceme mošty z plastu, ale z poctivých jablek, a právě proto jsme se rozhodli pro lahev, které můžete důvěřovat a třeba naše mošty si z ní s klidem vychutnat. Na její výrobu je využitý materiál vyvinutý pro lékařské účely a tak se nemusíte bát, že by vám chtěla uškodit. Zdravá láhev® se snaží minimálně škodit nejen Vám, ale také životnímu prostředí. Právě proto je vyrobena v České republice s respektem k přírodě a navržena tak, abyste ji mohli používat několik let. A kdyby Vás přece jen náhodou přestala bavit, dá se recyklovat.

Všechny zdravé lahve odesíláme v hygienické folii a originální krabičce. Ovocňákovu lahev najdete na našem e-shopu v menším balení s mošty, které do ní rovnou můžete přelévat a zjistit tak její výhody na vlastní pěst. Pro ty největší ovocné nadšence máme připravený velký balíček, ve kterém je zdravá lahev doplněna o svačinový box a samozřejmě nemůže chybět několik balíčků našeho pyré. I zde si můžete vybrat mezi balíčkem pro kluky a pro holky. Není na co čekat, Zdravé lahve® už se na Vás těší!