Zmrzlina se šlehačkou a višňovým pyré

Zmrzlin, které můžete s pomocí Ovocňáka připravit, je nespočet, ale tento recept se pro vás stane vítězem, pokud máte rádi višně. V horkých letních dnech se tento recept vyplatí vyzkoušet. Ledový nanuk je tím nejlepším osvěžením a v kombinaci s čerstvým ovocem Vás příjemně ochladí. 

Potřebujete:

  • mletá skořice
  • 1/2 sáčku vanilkového cukru
  • 200 ml 33% smetany ke šlehání
  • višně (nejlépe čerstvé)
  • 300 g višňového pyré

Postup:

  1. Šlehačku společně s vanilkovým cukrem ušlehejte.
  2. Ušlehanou směs vmíchejte do pyré a přidejte pár višní a skořici.
  3. Směs nechte minimálně 2 hodiny v misce zamrazit. Pak už stačí hezky naservírovat – skvělou ozdobou budou čerstvé višně se šlehačkou.

TIP: Zmrzlina za 10 vteřin

Pokud nemáte času nazbyt, dá se zmrzlina s Ovocňákem připravit i bleskovou rychlostí. Stačí Vám vybrat si své oblíbené pyré a do 500 g vmíchat 80 g cukru. Směs pak stačí nalít do formiček, vložit špejle a nechat v mrazáku. Stačí pár hodin a nanuky jsou připraveny.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení