Tramtadadáááááá… Vyhlašujeme tři největší superhrdiny tohoto léta

Celé léto jste mohli posílat fotky toho, jak jste vy a vaše děti zapojovali fantazii při stavění z Ovovíček. Tentokrát bylo téma samo o sobě fantazijní - superhrdinové! Sešly se nám desítky skvělých soch, obrazů a modelů a my z nich vybrali tři vítěze letní soutěže s Ovovíčky. Najdete se mezi nimi?

3. místo

Pomyslnou bronzovou medaili a opravdovou výhru za třetí místo si odnesl autor Transformera. Nebo superčíšníka, který celé léto nosí orosená piva na zahrádce? Záleží na vaší fantazii… My mu každopádně už neposíláme pivo (toho má sám plné ruce), ale obří zásobu Ovocňáků a svačinový box k tomu.

 2. místo

Marečkův superhrdina je tak trochu palma, tak trochu žirafa, ale hlavně je to fešák! Zatímco jeho superhrdina jezdí po nápravě jedné, Mareček bude už za pár dnů moci jezdit na dvou nápravách. Za jeho sochu mu totiž posíláme freestyle koloběžku!

 1. místo

To musela být žízeň! Téměř dvě stovky víček použil vítěz letošního kola a vyplatilo se mu to. Jednak si pořádně pochutnal, doplnil tekutiny a vitamíny a jednak se propil k výhře pro celou rodinu! Vítězný superhrdina má v každé ruce zbraň a stojí opravdu pevně na nohách, takže ho jen tak něco nerozhází. I když, až mu řekne jeho autor, že jede i s tátou a mámou do Luhačovic na krásný rodinný víkend! No a tady se můžete podívat, jaká paráda je v Luhačovicích čeká.

K tomu jsme každý týden rozdali balíček Ovocňáků jednomu vylosovanému výherci.

Tak co, nenalákali jsme vás a vaše potomky, že byste v příštím kole zkusili své stavitelské schopnosti?

Další téma vyhlásíme na www.ovocnak.cz během podzimu. Tak nás sledujte tady a na sociálních sítích, ať vám neunikne!