Vitamíny v každém okénku a spousta dalších Ovocňákových tipů na mikulášskou nadílku

blog mikulas

Že u dětí zdravé mikulášské nadílky zrovna nefrčí? Tak to asi Mikuláš ještě nenakupoval u nás. Protože tuhle nadílku budete chtít, aby vaše ratolesti jedly ve velkém a ty budou radostně souhlasit. Je totiž zdravá, ale přitom se po ní děti mohou utlouct.

24 dobrot a překvapení k tomu

Po úspěchu loňského adventního kalendáře jsme ho ještě o něco vylepšili. Stejně jako vloni se v každém okénku skrývá to nejlepší ovoce v podobě oblíbených plátků. Na Štědrý den jsme navíc i my dodali malý dárek - stavebnici z Ovovíček s jedním sběratelským, které zaručeně doma ještě nemáte. Najdou v něm Ovovíček tak akorát na sestavení robota, vánoční růže nebo jako vždycky čehokoliv, co jim jejich fantazie dopřeje. 

Radost budou mít i rodiče. Vzali jsme si k srdci všechny připomínky a na letošním kalendáři vykouzlil pár změn. Nová ekologická verze je celá z papíru, náplně v ní drží jako přibité čertovským kopýtkem a s otevíráním okének už nebude díky nové vnitřní konstrukci žádné zlobení. A ekologický není jen kvůli tomu, že obal je celý z papíru, ale i díky tomu, že ovoce pro výrobu plátků k nám necestovalo přes půl planety, aby sklidilo a zpracovalo se všechno tady u nás. Ale to je u nás samozřejmost u všech našich produktů.

Bonbon, který nekazí zuby

Už v loňském roce jsme v nabídce měli bonbon po našem. Letos se v krásném dárkovém balení s dekorem mrazivé zimy schovávají plátky v příchutích hruška, jahoda, malina, meruňka a černý rybíz. Tenhle bonbon je úplně ideální malý mikulášský dárek!

Křupavé drobnosti klidně na každý den školy

Pořád to nestačí? Pak v sortimentu máme ještě křupavé jablečné kroužky, které krásně padnou do mikulášské punčochy a poté do školní aktovky. Každý pytlíček obsahuje dvě jablka mazaně usušená tak, aby byla křupavá a jen a jen sladká, takže dítko má pocit, že je to odměna. ;)

Něco do aktovky

Pokud u vás Mikuláš nosí i dárky věcné, nejen jedlé, pak doporučujeme pro malé školáky Zdravou lahev anebo Zdravou krabičku na svačiny. Koupíte je u nás samostatně nebo jako součást balíčků, které mohou krásně sloužit jako mikulášská nadílka úplně celé.

A něco pro dospělé na závěr

Když už budete v těch nákupech, tak máme i jednu novinku, která možná přijde vhod i dospělým a ještě rádi Mikulášovi povědí básničku. Nový horký mošt brusinka-jablko s kořením, kterému tu ne náhodou říkáme Ovocňákův punč, je ideální i pro dospělé. Stačí do něj jen přidat kapku něčeho ostřejšího…